Selecteer een pagina

Een rebalancing is gericht op bewustwording. Rebalancing is het begrijpen en ervaren van je lichaam als een geheel. Een rebalancing sessie brengt het lichaam zowel fysiek, als mentaal, emotioneel en spiritueel in balans. De rebalancing massage heeft als doel een ontspannen lichaam te creëren met inzicht in je fysieke, mentale, of emotionele problemen. Met daarbij wellicht een oplossing binnen je eigen bereik. Deze Rebalancing sessie bestaat uit 3 onderdelen en start met een kort gesprek, met daaropvolgend een massage en afsluitend een coaching.

Rebalancing start met een kort gesprek

De Rebalancing sessie start met een kort gesprek. In dit gesprek kun je aangeven met welke gedachten je worstelt, welke gevoelens je in de weg staan of welke klachten je belemmeren. Dit kunnen zowel fysieke, als mentale, als emotionele problemen zijn.

De ingang bij Rebalancing is het lichaam

Na het gesprek volgt een ontspannende massage. De ingang bij Rebalancing is het lichaam. Het leven bekijken vanuit een ontspannen en levendig lichaam is zoveel makkelijker dan vanuit een  gespannen lichaam. In overleg worden de juiste massage technieken gekozen, die allemaal bedoelt zijn om het lichaam geheel te ontspannen. Het kan ook zijn dat er gekozen wordt om bepaalde plekken van het lichaam extra te behandelen omdat vanuit daar de klachten ontstaan. Soms worden zachte, subtiele massage technieken gebruikt en soms diepe, stevige technieken. Dit is afhankelijk van de persoon en het moment. Met een ontspannen lichaam krijg je eenvoudiger een ander inzicht in levensvragen.

De rebalancing sessie wordt afgesloten met een coaching

Na de ontspannende massage volgt een coaching. Hierbij wordt dieper ingegaan op de problemen die eerder in het gesprek benoemd zijn. Er worden vragen gesteld om je dieper te leren voelen in je lichaam. Uiteindelijk zal je een bodem bereiken waarbij je beland in je eigen essentie. Er ontstaat zelfinzicht waarmee je jouw levensvragen kunt beantwoorden.