Selecteer een pagina

U gaat verhuizen, maar eerst moet u uw eigen woning nog gaan verkopen. De vraag is of u het zelf gaat doen of dat u kiest voor een verkoopmakelaar. Kiest u ervoor om een verkoopmakelaar in te zetten voor het verkopen van uw woning dan is het verstandig om een verkoopmakelaar te zoeken die volgens u geschikt is. Waar moet een makelaar volgens u aan voldoen? Het is verstandig als u dit van te voren weet zodat u makkelijker een keuze kunt maken over welke makelaar het beste bij u past.

Het verschil tussen een internetmakelaar en een traditionele makelaar?

U bent woonachtig in Sint-Michielsgestel en wilt uw huis verkopen Sint-Michielsgestel? Kiest u ervoor om dit geheel zelf te doen doormiddel van een internetmakelaar of door een traditionele makelaar? Een traditionele makelaar zal u geheel begeleiden in alle stappen van het verkooptraject. Van advertenties plaatsen tot professionele fotografie. Ook kan een traditionele makelaar voor u de bezichtigingen doen en u helpen met de notariële verkoopakte. U kunt ook kiezen voor een internetmakelaar, hierbij moet u alles zelf regelen. Dus dan moet u zelf foto’s regelen of maken, zelf de advertenties regelen, zelf de bezichtigingen regelen en zelf rondleiden. Door u veel tijd en moeite te besparen kunt u het beste kiezen voor een verkoopmakelaar.

Hoe vind u de juiste makelaar in Sint-Michielsgestel?

Een goede makelaar zal het verschil maken in de verkoop van uw woning. Het is belangrijk dat u een makelaar vindt die veel ervaring heeft en ook betrokken is bij u en uw woning. Wilt u een makelaar Sint-Michielsgestel die het dorpje door en door kent of gaat u voor een makelaar die buiten Sint-Michielsgestel woont? Het is wellicht handig om te werken met een lijstje van wensen waaraan uw makelaar moet voldoen. Als u een lijstje heeft gemaakt met wensen kunt u vrijblijvend kennismakingsgesprekken aanvragen. Leer de makelaars goed kennen en bespreek goed de aanpak voor de verkoop van uw woning. Het is belangrijk dat u een klik heeft met de makelaar omdat u nog veel zult overleggen met diegene.

Handige tips om uw huis te verkopen

De eerste indruk is het belangrijkste. Het eerste wat de kopers zien zijn de foto’s en de vraagprijs. Zorg er dus voor dat er professionele foto’s zijn gemaakt en dat de vraagprijs niet te hoog is. Hierbij moeten de kopers geïnteresseerd van worden. Bespreek dus goed met uw verkoopmakelaar af wat de vraagprijs gaat worden en maak het niet te hoog want dat kan zorgen voor een langere verkoop periode van uw woning.