Selecteer een pagina

Iedereen kan wel genieten van een lekkere massage. Je komt erna meteen tot rust en alles is prima om je heen. Hoe mooi is het dan als jij alle stress kan laten weg gaan van je werknemers. En jij zelf kan er natuurlijk ook eentje nemen. Er zijn meerdere voordelen aan verbonden als je een bedrijfsmassage gaat doen. En wat die allemaal zijn? Daar kom je zo achter.

Stel je voor dat het een heel druk jaar is geweest, een hoop stress en grijze haren. En dat harde werken moet even beloond worden. Dan is dit wat jij jezelf en collega’s kan geven. Begin het nieuwe jaar lekker losjes en helemaal in zen mode.

Waarom de bedrijfsmassage alleen meer voordelig is

Zoals dus al gezegd kan je best veel hebben aan het nemen van een massage. En helemaal als bedrijfseigenaar. Jouw werknemers moeten een beter gevoel krijgen bij het bedrijf. En daarnaast kunnen ze wel wat extra teambuilding gebruiken. Doe dit dan doormiddel van iedereen een massage te geven. En dan niet door zelf met je handen over hun rug te gaan. Maar maak een afspraak bij een masseuse in de buurt.

Wat kan jij er van merken na dat je dit gedaan hebt? Het lijkt onwaarschijnlijk, maar je werknemers en collega’s zullen veel beter kunnen werken nu ze weer helemaal relaxed konden zijn. Dit geeft ze een beter gevoel om weer er lekker tegen aan te gaan. En daardoor heb jij indirect meer resultaat.

Zie het dus eerder als een kleine investering waar jij genot van zal krijgen. En niet alleen dit, maar degene die de massage hebben gekregen zullen een stuk luchtiger reageren om van alles. Dat levert minder spanning en stress op alles en zo blijft het een hele fijne sfeer op het kantoor.

Even een korte opsomming van wat jij dus er aan hebt.

  • Zelf kan je een massage krijgen, altijd lekker
  • Het is een teambuilding activiteit met de werknemers en collega’s
  • Iedereen is een stuk relaxter en zal minder geërgerd raken
  • Werknemers hebben meer zin om naar hun werk te gaan
  • Door een fijnere werksfeer worden er betere resultaten behaald

Zoals je ziet is er dus genoeg te halen uit een paar simpele massages.

Meerdere massages

Je hoeft niet per se met iedereen naar de masseuse te gaan. Maar je kan ook een massage in bedrijf regelen. Of je zet er een paar op een stoelmassage. En het mooie is, die kan je ook gewoon in je pand zetten. Zo kunnen mensen die het even druk hebben rustig in de stoel gaan zitten en daarna hard te werk gaan. Of zichzelf belonen na dat ze klaar zijn en alles behaald is.

Het vrijwel altijd goed voor jezelf zowel voor iedereen in je bedrijf. En is dan ook echt aangeraden om een keer te doen. Er kan alleen maar positiviteit uitkomen. En komen er niet meer voordelen uit dan dat je dacht? Dan is het alsnog nooit verkeerd om even een lekkere massage te nemen.